Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Impresiile vizitatorilor

Vă mulțumim că vizitați situl nostru. Dacă aveți sugestii sau vreți să vă exprimați părerea despre site o puteți face folosind formularul din josul paginii. De asemenea așteptăm sfaturile și criticile dv.»»» ]

P. Faustin - Latina, Italia (28 mai 2012)
Nu lăsați să moară acest contact cu fii satului! Curaj!

Sr. Monica Roca - Noventa Padovana, Italia (3 ianuarie 2012)
La Mulți Ani cu pace și multă bucurie în suflet!

Andrei Ciprian - Torino, Italia (2 ianuarie 2012)
La mulți ani tuturor fărăonenilor. Fie ca acest an să strălucească de bunătate atât materială cât și spirituală. Un gând special pentru păstorii comunității: Domnul să-i susțină, să-i inspire și să le binecuvânteze munca. Un An Nou fericit!

Mengheres Corneliu - București (28 decembrie 2011)
Sărbători fericite. La mulți ani!

Andrei Ciprian - Torino, Italia (24 decembrie 2011)
Fie ca bucuria Crăciunului să fie un motiv de reînnoire a credinței care să ne apropie mai mult de Dumnezeu și de oameni. Sărbători fericite!

Nelu Tobol - Chitila (2 decembrie 2011)
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă care se apropie cu pași repezi urăm din partea locuitorilor orașului Chitila multă sănătate, fericire, împlinirea tuturor dorințelor și să ne dea Domnul un an mai bun.

Pr. Felix Roca - Iași (3 noiembrie 2011)
Încă o dată doresc să îmi exprim aprecierea pentru toată echipa ce se ocupă de acest sit. Este o modalitate prin care fărăonenii arată că își iubesc satul, iar cei care sunt mai departe îl iubesc mai mult informându-se de pe acest sit! Felicitări! La mai mare! :)

Corneliu Cochior (29 octombrie 2011)
La Mulți Ani din inimă domnului CICEU pentru cei 100 de ani împliniți! Am avut onoarea să-l cunosc, fiind un prieten al tatălui meu. Un bun exemplu pentru alți pensionari ai satului, pentru ca Dumnezeu să le dea ajutor și mângâiere în toate zilele vieții lor!

Cochior Corneliu - Torino, Italia (12 iunie 2011)
De 13 iunie, când sărbătorim patronul satului nostru, sfântul Anton de Padova, tuturor credincioșilor noștri, multe haruri cerești, multă sănătate și spor în toate cele bune!

Cochior Corneliu - Torino, Italia (25 aprilie 2011)
CRISTOS A-NVIAT! Pentru toți consătenii mei,... și DUMNEZEU să binecuvânteze satul nostru! Felicitări pentru site, doar așa putem să ne simțim mai "aproape" de casă!... Pe curând!

Patrasc Nicolae Adrian - Torino, Italia (9 februarie 2011)
Mă bucur mult ca ați creat acest site și pentru cine nu ne cunoaște așa de bine... Aș dori să vorbesc cu Liviu Petrila pentru că am fost elevul dumnealui în anii 1974/1984.

Genoveva Ciuraru - Torino Italia (30 decembrie 2010)
Vă urez tuturor La Mulți Ani! Un An Nou plin de belșug.

Sr. Raffaella Ciuraru - Roma, Italia (28 noiembrie 2010)
Din nou satul este în doliu, un alt preot chemat la cele veșnice. Odihnă veșnică. Celor dragi, prieteni, consăteni, preoți ai satului, condoleanțe!

Petronela - Predeal, Brașov, Romania, (1 octombrie 2010)
M-am bucurat enorm să văd atât de mulți copii. Nu știți ce am simțit în sufletul meu!? Atât de mulți tineri senini, zlobii aș putea spune. Din toate acestea se observă ușor spiritualitatea acestei comunități. Să veniți să animați și Ardealul!:) Are nevoie maaaree!

Mihai Benchea - Torino (IT) (12 august 2010)
Felicitări pentru acest site. Salut toți consătenii mei din Faraoani, precum și cei care mă cunosc alături de fostul meu profesor de sport Petrila Liviu. Mulțumesc celor care colaborează pentru a purta înainte tradițiile și obiceiurile frumoase de sărbători. Vă doresc tuturor ca 15 august să fie o sărbătoare frumoasă și binecuvântată. SFÂNTA FECIOARĂ să ne fie mereu ocrotitoare.
V-aș ruga dacă puteți să îmi trimiteți adresa de e-mail a fostului profesor de sport al meu Liviu Perila. Aș vrea să iau legătura cu el. Vă mulțumesc.
R. Am publicat mesajul dv. Dacă știe cineva adresa de email sau nr. de telefon a dl. Liviu Petrila este rugat să trimită pe adresa faraoani@gmail.com.

Farțadi Cazimir - Cicagna (GE) (29 iulie 2010)
Frumos acest site. Se mai poate afla câte ceva din viața de zi cu zi a comunității (bune-rele) asta e, ața-i viața noastră. O mică sugestie dacă mi se permite aș vrea să o fac cu această ocazie. Cei din Valea Mare (Faraoani) au un colțisor acolo rezervat pt. evenimente fericite (cu foto incluse) de botezuri, de căsătorii, dar și de evenimente triste care nu se pot evita (decesele). Această pagină a lor puțin m-a pus pe gânduri și mă întreb în mintea mea oare numai în Valea Mare se căsătoresc tinerii??? Doar ei duc copii spre a fi botezați? Doar de la ei sunt chemați la Domnul credincioșii??? Poate găsiți un spațiu și ptr. aceste mici subiecte (care fac parte din viața cotidiană a omului). Vă salut și vă urez o vacanță frumoasă. R. Pe pagina de știri a sitului este pe primul rând un link către Datele statistice parohiale, actualizate lunar. La sugestia dv. vom face mai vizibil link-ul către aceste date în dreapta jos a sitului.

Matei Loredana - Faraoani (24 iulie 2010)
Un sat foarte frumos. Vă mulțumesc că existați și că ne țineți la curent cu tot ce se întâmplă în satul nostru natal pe toți care dintr-un motiv sau altul am fost nevoiți să plecăm departe de el. Este foarte frumos să avem un mijloc de informare și un loc unde ne putem aduce aminte cu drag de vremurile frumoase și plăcute petrecute ACASĂ... Dumnezeu să vă dea multă sănătate și multă putere ca să puteți duce mai departe acest proiect. VA MULȚUMIM...

Elisabeta Coșa-Compi - Torino, Italia (4 iulie 2010)
Felicitări pentru site! Mulțumesc pentru că există, este o adevarată legatură pt. tot ce se întâmplă în Faraoani. Dumnezeu să vă ajute.

Maria Marin (Cancel) - București (23 iunie 2010)
O comunitate binecuvântată, cu preocupări frumoase. O comunitate onorată de prezența înaltelor fețe bisericești de la Ierusalim, Gratz. Foarte bine organizați pentru primirea oaspeților. Vă doresc tuturor, numai bine.

Albet-Ludovic Antal - Faraoani (11 iunie 2010)
Sincer să fiu sunt încântat de tot ce am văzut și citit... întâmplător am dat peste aceste minunate locuri și acești minunați oameni care sau gândit și au creat aceste imagini și o istorie atât de completă. Vă mulțumesc... Cu Dumnezeu înainte.

Irina și Gabriel Frâncu - Budapesta (19 mai 2010)
Lucruri frumoase în satul natal, dar să nu uităm că cineva se ocupă de acestea, căruia ar trebui să-i mulțumim, dar cineva îi va răsplăti. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Frumoase amintiri alături de cei dragi.

Genoveva Ciuraru - Torino, Italia (4 aprilie 2010)
Cristos a înviat! Un paște fericit și binecuvântat tuturor consătenilor.

Monica - Marea Britanie (17 martie 2010)
Foarte frumos site. Mi-a făcut plăcere să văd locurile frumoase din Faraoani. Vă mulțumesc.

Aurel Ciuraru - Rică - Torino, Italia (11 martie 2010)
Citesc cu plăcere toate mesajele consătenilor mei din Faraoani și Valea Mare; mă emoționează, mă face să mă simt acasă. Ce locuri frumoase. Vă salut pe toți.

Farcaș Ioan - Faraoani (7 martie 2010)
Vă salut cu stimă și respect. Doresc din suflet să vă felicit pentru minispectacolul pe care l-a oferit tineretul catolic sub oblăduirea și regia pr. vicar și a surorilor care sau ocupat de șoimii comunității noastre catolice... Aș dori să transmit tuturor domnișoarelor, doamnelor din A.C. un La mulți ani, o primăvară frumoasa atât natural cât și în sufletele lor și mulți, mulți ghiocei... Felicitări și echipei de fotbal. Vă doresc o primăvară călduroasă și să ne închinăm Domnului nostru Isus Cristos care s-a jertfit pentru noi păcătoșii.

Liviu Petrila - Kirkkonummi Finlanda (23 februarie 2010)
Am lucrat 10 ani la școala din Faraoani ca profesor de educație fizică (1975-1985). V-am iubit, respectat și tot timpul sunt cu gândul la voi.

Cristi Bejan - Budapesta, (22 februarie 2010)
Felicitări pentru site. Frumoase poze.

Pr. Iosif Mareș - Vestenthal, Austria (21 februarie 2010)
Mulțumesc tuturor celor care mi-au adresat condoleanțe cu prilejul decesului fratelui meu Petru.

Francisca Cochior - Faraoani (8 februarie 2010)
Felicitări pentru site, e foarte frumos, mai ales fotografiile.

Lidia Ciceu - Palermo (5 februarie 2010)
Mă bucur să văd și să citesc lucruri noi despre satul meu, sunteți cei mai tari... nota 10+. Vă mulțumesc, bravoo!

Diana Coșa - Budapesta, Ungaria (13 ianuarie 2010)
Vá urez tuturor un an nou fericit!

Genoveva Ciuraru - Torino, Italia (3 ianuarie 2010)
Urez tuturor consătenilor un an nou plin de haruri, satisfacții și împliniri.

Jitaru Alina Bianca - Faraoani (1 ianuarie 2010)
Vă mulțumim că ați creat aceste site-uri pentru noi. Încă odată din inimă vă mulțumim.

Adrian Cochior - Bp. Ungaria (27 decembrie 2009)
Sărbători fericite tuturor consătenilor, care, acasă sau în străinătate, sărbătoresc de Crăciun Nașterea Domnului nostru Isus Cristos. Din păcate ptr. mulți Crăciunul și-a pierdut sensul, și s-a degradat doar la cadouri și un pic de odihnă. Să ne rugăm mai mult unii ptr. alții ca în inima fiecăruia să se nască Mântuitorul. CRĂCIUN FERICIT și LA MULȚI ANI!

Menghereș Corneliu - București (25 decembrie 2009)
Sărbători fericite! Crăciun fericit!

Matei Claudia - Londra, Anglia (20 decembrie 2009)
La mulți ani cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

Farcaș Ioan (20 decembrie 2009)
Iarna grea omătul mare
Semne bune anul are
Afară e frig în casa e frig
Mă duc la geam și îl deschid și strig
Îți mulțumesc iubit partid
Că mai călit și mai lăsat falit.

Duma Antonin - Vicenza Italia (20 decembrie 2009)
Pentru toți locuitorii din Faraoani, în special pentru foștii mei colegi, ministranți de la parohie, UN CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU CU BUCURII ȘI SUCCES LA ȘCOALĂ

Angelica Carp (Patrascu) - București (17 decembrie 2009)
Doresc tuturor consătenilor un Crăciun fericit!

Anton Rosata - Sibiu (10 decembrie 2009)
Bravo celor care au depus efortul și îndemânarea lor la realizarea acestui site.

Fr. Gabriel M. Farțadi - Macerata (19 septembrie 2009)
Mă alătur întregii noastre comunități parohiale, la trecerea la cele veșnice al pr. Petru Mareș. Dumnezeu să-l primească în fericirea cea veșnică, pe care cu mare entuziasm și seninătate a impărtășit-o tuturor.

Pr. Adrian Chili - Ladispoli, Italia (19 septembrie 2009)
Dumnezeu să-l ierte pe părintele Mareș Petru și să-l răsplătească pentru tot binele ce l-a facut în viață. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-am putut cunoaște, că am avut multe de învățat de la sfinția sa și că acum va putea mijloci pentru noi păcătoșii, de acolo sus, din cer. Răbdarea, blândețea, calmul, bunătatea, dorința de a ajuta pe alții și dorința de cunoaștere sunt doar câteva din calitățile pe care le avea Mons. Petru Mareș, calități pe care nu e ușor să le găsești în lume, dar el a știut foarte bine să ni le prezinte și să le trăiască. Mulțumim părinte drag pentru tot. Odihna cea veșnică dă-i-o lui Doamne! Și lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească! Să se odihnească în pace! Amin.

Farcaș Ioan (18 septembrie 2009)
Sincere condoleanțe din partea familiei Farcaș către familia Mareș și bunul Dumnezeu să-l odihnească și să-l așeze printre cei drepți și alături de apostolii Petru și Pavel pe cel care a fost excelența sa părintele Mareș Petru. Doamne și cât de mică este lumea cuvintele preasfinției sale pe care ar fi bine să nu le uităm niciodată. Bunul Dumnezeu să-l ierte.

Jitaru Alina-Bianca, Faraoani (2 septembrie 2009)
Felicitări pt site. M-am bucurat să văd atâtea despre localitatea natală încă o dată felicitări și să vă ajute Dumnezeu în continuare să continuați această frumoasă misiune.

Samarita Genosa - Rio, Brazilia (10 august 2009)
Foarte frumos siteul.

Mariana Iuliska - Kiralyhegyes, Csongrad, Ungaria (26 iunie 2009)
Felicitări! Deși sunt din Valea Mare mă bucur să-mi revăd și comuna. Foarte frumoasă biserica, țineți-o tot așa, cu DUMNEZEU înainte.

Andreea Panțiru - București (2 mai 2009)
Foarte bine realizat acest site... Sincer sunt amintiri plăcute care se trezesc în mine cand vizitez acest site... V-aș sugera să puneți cât mai multe articole și poze cu ulițele satului și peisaje din împrejur. Vă mulțumesc... baftă în continuare!

Cristian Ișvanca - Anglia (30 aprilie 2009)
Salutări tuturor concetățenilor comunei Faraoani cât și celor din Valea Mare. Felicitări pentru noutățile date din comună. Cristos a înviat!

Oana Rusu - Torino (IT) (28 aprilie 2009)
Salutări la săteni și mai mult tinerilor care dau viață acestui sat... Salutări din Italia.

Cornel Menghereș - București (12 aprilie 2009)
Felicitări pentru site. Salutări consătenilor mei. Un Paști fericit. Cristos a-nviat!

Ioan Cochior - Cluj (4 aprilie 2009)
Nimic nu este întâmplător. Dumnezeu m-a condus prin labirintul internetic până la acest site. Ca într-un film mi-au trecut prin față amintirile dragului meu Faraoani. Mi-e așa dor! Cum m-aș putea înscrie în clubul faraonenilor? R.: Puteți intra în clubul faraonenilor trimițând prin e-mail o compoziție proprie.

Mihai și Monica Antal - Faraoani (22 martie 2009)
Felicitări pentru site. Eu îl recomand tuturor.

Mareș Daniel - Sfântu Gheorghe, Covasna (10 martie 2009)
Îmi pare bine că am aflat de acest site, unde am putut să mai văd și eu ce se întâmplă în satul în care mi-am petrecut vacanțele în copilărie, alături de bunicii mei dragi... Vă felicit pentru acest site și vă doresc numai bine tuturor.

Cătălin B. (25 februarie 2009)
Mulțumim și ne bucurăm că mai aflăm știri interesante și fotografii inedite!

Genoveva Dumitru (21 februarie 2009)
Mă bucur foarte mult pentru că avem această posibilitate să putem vorbi în special cu prieteni din copilărie. Aș dori să iau legătura cu prietena mea din copilărie Cristina Roca, am văzut că mi-a transmis un mesaj și aș dori să-i mulțumesc. Mii de mulțumiri și succes în continuare.

Matei Loredana - București (16 ianuarie 2009)
Foarte bună ideea acestui site. Felicitări pentru această realizare și pentru realizatori pe această cale îi salut pe toți prietenii mei și voi intra de câte ori am ocazia să văd noutățile dar și obiceiurile din satul meu. Vă pup pe toți.

Surorile Franciscane - București (1 ianuarie 2009)
Cu ocazia anului nou vă urăm multă sănătate, multă pace și putere de la Domnul. La Mulți și Sfinți Ani!

Genoveva - Torino, Italia (30 decembrie 2008)
Doresc tuturor consătenilor Sărbători Fericite și un An Nou plin de îndepliniri.

Menghereș Corneliu - București (24 decembrie 2008)
Felicitări pentru site. Crăciun fericit!

Patrașcu Bernadin - Faraoani (21 decembrie 2008)
Îmi pare foarte bine că în străinatate ajungând, cât de mare bucurie poate să ofere aceste pagini despre satul natal, pentru toți cei care sunt departe de casă. Doresc să felicit pe toți realizatorii acestui site, și să le doresc în continuare multe satisfacții în activitatea lor. În apropierea sărbătorilor de iarnă, doresc pe această cale sărbători fericite tuturor consătenilor, și multe succese în noul an. La Mulți Ani!

Flavian Bortoș - Gussago, Brescia (IT) (13 decembrie 2008)
Sărbători fericite!

Cristina Roca - Sf. Gheorghe, Covasna (25 noiembrie 2008)
Vă felicit pentru site. L-am descoperit în vară, iar de atunci îl vizitez ori de câte ori mi-e dor de satul copilăriei mele. Profit de ocazie să-i urez "La multi ani" prietenei mele din copilărie Genoveva Andrei Bolog.

Cosmin Farțadi - Cicagna, Genova - IT (19 noiembrie 2008)
Felicitări pentru site este foarte frumos.

Gabi Slaviță - Râșnov-Brașov (2 noiembrie 2008)
Frumoasă inițiativă de a arăta lumii frumoasa localitate, astfel mi-am adus aminte de frumoasele vacanțe petrecute la Faraoani. Sunt fiul Terezei Ghiurcă.

Sr. Iacinta - Paris (1 noiembrie 2008)
Aspirăm la sfințenie și ne rugăm pentru cei care ne-au precedat! O sărbătoare frumoasă tuturor!

Cristina Achim - Viena (Austria) (27 octombrie 2008)
Mi-e dor de Faraoani... :(

Dacian P. - Bacău (24 septembrie 2008)
Super site! E foarte bine realizat.

Ciprian Ciuraru - Montreal (Canada) (17 septembrie 2008)
Felicitări pentru site, există orașe care nu au un site așa bine pus la punct. Mi-au plăcut pozele de pe site, mi-au adus aminte de multe clipe frumoase petrecute în Faraoani. Salutări din partea mea familiilor Antal Corbu și Ciceu din Faraoani și Ciuraru din Valea Mare.

Farcas Sebastian-Codrin - Faraoani (16 septembrie 2008)
Foarte frumos site-ul, și nu zic asta că sunt din Faraoani. Sper să rămână așa de fantastic, și să se schimbe vicarul findcă avem altu'.
R.: Mulțumim. Am actualizat și datele despre noul vicar.

Maria Antal - Faraoani (9 septembrie 2008)
Noi din Faraoani ne bucurăm foarte mult că l-ați creat, de aceea nu am vrea să se piarda așa deodată.

Clara Negre (Francu) - Ploiești (7 septembrie 2008)
Felicitări pentru site! M-am bucurat să revăd locurile natale și Biserica din Faraoani. Dumnezeu să vă ajute să continuați această frumoasă misiune!

[ Alte mesaje primite pe site... ]


Formular de contact

Nume, prenume:

E-mail:

Localitate, județ, țară:

Mesajul dv.:

Antispam: 6+7=?

NOTĂ: Mesajul dv. va fi publicat pe site, doar dacă completați toate câmpurile. Menționați dacă nu vreți să fie publicat.

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com