Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Alte mesaje primite de la vizitatori

Monica Cochior - Padova (Italia) (22 august 2008)
Salutări la toți tinerii din Faraoani... și felicitări pentru site.

Cojan Iosif - Hungaria Fejér megye Pusztavám (22 august 2008)
Am privit fotografiile cu măicuțele din Faraoani, și-am recunoscut-o pe fosta mea colegă, sora COCHIOR CRISTINA, și-am rămas uimit privind cu bucurie, că a ales calea cea SFÂNTĂ, și i-o urez în continuare, să slujească cu mare respect acest dar sufletesc pe care o poartă pe-acest pământ. Sorei Cristina, îi stă foarte bine ținuta pe care-o poartă, e ca o adevărată SFÂNTă. Și sufletul ei, sunt sigur că e la fel. Fiindcă o cunosc pe-atunci când mi-a fost colegă de clasă, în clasa a noua și a zecea în Faraoani. Mai pot spune despre ea, ca atunci când mi-a fost colega de clasa a fost foarte evlavioasă și foarte bună la suflet. Eu sunt foarte sigur că are tot respectul să poarte cu sfințenie această ținută de MĂICUȚĂ, și bunul DUMNEZEU, să o binecuvânteze atât pe sora CRISTINA COCHIOR cât și pe COLEGELE ei din mănăstire.

Frâncu Ramona - Bacău (30 iulie 2008)
Site-ul este super de bine realizat și am rămas uimită când l-am văzut. Bravo vouă și felicitări pentru acest minunat site.

Tünde-Lidia Beke - Győr, Ungaria (28 iulie 2008)
Am găsit situl dv. căutând fecioarele consacrate din România. Mă bucur foarte mult că aveți în sat atâtea surori! Felicitări celor nou consacrate, Mirele nostru să vă dea multă fericire aici și în casa eternă!

Maria Antal - Faraoani (25 iulie 2008)
Super situl!!! Dar cine se va ocupa de el după ce plecați, părinte? Oricum BRAVO!!!

Bortoș Maximilian - Perugia, Italia (10 iulie 2008)
Felicitări pentru acest site... E foarte frumos... nu mai ai cuvinte...

Antal Burlacu Petronel - Rebricea, Vaslui (2 iulie 2008)
Felicitări pentru site, deabia ieri l-am descoperit, și încă sunt uimit.

Hanutz George - Geneva, Elveția (10 iunie 2008)
Cu toate că nu m-am născut la Faraoani, cred că avem o legătura de familie aproape istorică, pentru că se întinde pe patru generații. Urmăresc cu mult interes acest site, mărturie a unei vieți sociale comunitare foarte bogată. Felicitări și urări de succes pentru viitor.

Cristina Comorașu - Buhoci, Bacău (10 mai 2008)
Acest site, din câte am observat, este foarte divers... are chiar și horoscop, pentru cei care sunt interesați; m-am uitat și eu... am fost surprinsă cum acest site are și așa ceva!!! Mult succes mai departe și numai bine!

Andreea Diac - Lucca (Italia) (6 mai 2008)
Felicitări pentru site. Este o senzație foarte plăcută să retrăiesc amintirile de acasă. Salutări.

Matei-Plop Cristian - Arzignano (Vi, Italia) (3 mai 2008)
Salutări tuturor faraonenilor de pretutindeni. Felicitări pentru site.

Adriana Serban - Berlin (Germania) (2 mai 2008)
Chiar dacă am crescut în Valea Mare, vizitez cu plăcere și situl vostru. Felicitări tuturor și multe salutări.

Neacșu Maria - București (19 aprilie 2008)
Felicitări pentru site! Prin acest site pot revedea locurile unde am copilărit. Dumnezeu să vă ajute!

Adămuță Viorel - Logorno (Spania) (27 martie 2008)
Am fost la slujba de înviere și a fost frumos. Cum nu am putut să merg la cimitir, că eram foarte obosit, m-am întors acasă fără binecuvântare..!?! Cum e posibil? Mi-am adus aminte de un trecut nu prea îndepărtat... Ciao la toți! CRISTOS A ÎNVIAT!

Cochior Alois - Campodarsego, Padova (Italia) (24 martie 2008)
Tuturor consătenilor un salut de Paști Cristos a înviat! Și în continuare un an plin de realizări.

Ioan - Portogruaro (VE, IT) (10 martie 2008)
Salutări de noul an! Cam târziu dar... sper bine venite. Salut AC și pr. vicar... Toate cele bune de la un faraoanean... Șezătoarea - idee excelentă. Chat-ul - super. Ne vedem după Paști... Ciao!

Alois Cochior - Padova, Italia (2 martie 2008)
Salutări și îndeplinirea tuturor dorințelor vă dorim din partea noastră!

Genoveva - Torino, Italia (11 februarie 2008)
Felicitări pentru tot ceea ce faceți.

Cochior Adrian - Budapesta (4 februarie 2008)
Salutări tuturor consătenilor, acelora, care sunt acasă, cât și acelora, care sunt plecați peste hotare. Cu bucurie am văzut că în sat s-a organizat o zi de ȘEZĂTOARE în amintirea vremurilor mai vechi, obicei pe care părinții unora dintre noi înca au și practicat-o. În legătură cu acest lucru m-am gândit ca aș aduce la cunoștință faraonenilor, ca la BUDAPESTA în data de 2 februarie 2008 a avut loc al XII-lea Bal al Ceangăilor din Moldova. Am fost foarte bucuros, căci a fost o ocazie de a ma întâlni cu consăteni, (8 membri din satul Faraoani au luat parte la organizarea festivității) și am avut prilejul să mai ascult câte ceva despre datinile și obiceiurile de prin părțile noastre. "Chiar de suntem departe de locurile natale, inimile noastre tot într-un loc se adună, și nu cred că se poate uita ceea ce și Isus ne-a poruncit: "Să vă iubiți ca frații cum v-am iubit și eu...". Dar asta nu numai la consăteni, ci și la aproapele cu care trăim, indiferent de origine, cultură, sau interese politice. Porunca cea mai mare este DRAGOSTEA. Salutări tuturor.

Cornelia Salvan - Knittelfeld, Austria (28 ianuarie 2008)
Bună ziua. Întâmplător am găsit site-ul vostru. Foarte bine realizat. Sunteți un exempul de urmat și pentru alte parohii căci dorul de locurile natale este mare și românii sunt peste tot în lume. Aș dori dacă se poate mai multe date despre obiceiurile și tradițiile din localitaea voastră. M-a impresionat de asemenea numărul mare de preoți pe care localitatea dumneavoastră l-a dat.

Sr. Gabriela Enășoae - St-Maurice, Elveția (27 ianuarie 2008)
Vă felicit pentru situl realizat care este de o frumusețe rară atât din punct de vedere spiritual cât și uman. Cât de frumos e să vezi imagini de la o Liturghie, de la o celebrare sau de la o întâlnire din țară! Succes pe mai departe.

Matei Nicoleta - Faraoani (25 ianuarie 2008)
Acest site ajută foarte mult ca lumea să audă și de noi să știe că și noi existăm, îmi place foarte mult informațiile pe care le-am gasit pe acest site, sunt informații de care nici nu am auzit și nici nu știam că sunt. Ajută lumea să afle noutăți despre tradiții și chiar pe cei din acest sat.

Adina Cancel - Faraoani (25 ianuarie 2008)
Foarte drăguț site-ul! Și foarte complet...

Farcaș Veronica - Torino(Italia) (15 ianuarie 2008)
Doresc tuturor din Faraoani și din diaspora. Un An Bun și cu multe bucurii. Să fim mai Buni și mai bucuroși!... și alte lucruri deosebite ni se vor adăuga în timp. La Mulți Ani!

Budau Daniela - Bacău (10 ianuarie 2008)
Foarte frumos, chiar m-a impresionat. Continuați, așa vom învăța să fim și noi mai buni, mai darnici, și mai atenți la lumea din jurul nostru, iar povestioarele sunt extraordinare, "Te ung pe suflet". Felicitări și mulțumesc!


Andrei Ciprian - Torino (31 decembrie 2007)
Un an nou binecuvântat!

Lucian - Faraoani (31 decembrie 2007)
La Mulți Ani și tot ce vă doriți în anul care vine.

Ioana - Verona (30 decembrie 2007)
Dragilor aveți un site foarte frumos și bogat în informații interesante. Să aveți spor și numai bine.

Iosif Roca (24 decembrie 2007)
Un gând bun de la Galați. Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului să fie prilej de bucurie, renaștere și curaj în credință. Un gând bun tuturor celor din Faraoani.

Genoveva Ciuraru- Torino (IT) (20 decembrie 2007)
Crăciun fericit tuturor celor de acasă, împreună cu pr. Paroh și pr. Vicar.

Farauanu Tony Leonard - Gaming - NO (Austria) (20 decembrie 2007)
M-am bucurat să văd acest web site, am dat peste el "întâmplator". Am rămas oarecum legat de Faraoani de la întâlnirea națională a tinerilor catolici din 1993, care m-a marcat. Felicitări celor care au realizat acest site cu adevărat profesionist. Sper să dea roade în timp.

Ioan Antal - Portogruaro, (IT) (6 decembrie 2007)
Un salut de Moș Nicolae. Și fericite sărbători de Craciun si An nou... bye.

Sr. Raffaella Ciuraru - Roma (IT) (4 decembrie 2007)
Felicitări pentru sit, e o plăcere să petreci o după-amiază în contact cu satul natal. Vă urez succes în continuare. Ne vedem la anul dacă bunul Dumnezeu ne dă acestă oportunitate. Cu drag Sr. Raffaella Ciuraru

Alex Ghiurcă - Trivignano, Venezia (IT) (21 octombrie 2007)
Sunt fiul lui Anton și Felicia Ghiurcă și sunt în Italia de mai mulți ani. Sunt bucuros sa vad situl vostru, atâtea imagini din satul natal, mai ales locurile pe unde mă jucam când eram mic, și rudele mele. Salutări la toți și sperăm să ne vedem la anul.

Rotaru Adina - Lespezi, Bacău (16 octombrie 2007)
Felicitari pentru site! Aș vrea să avem și noi unul.

Sr. Raffaella Ciuraru - Roma (15 octombrie 2007)
Felicitări și succese de pe meleagurile Romei. Un salut particular preoților și surorilor.

Bortos Marius - Gussago, Brescia (IT) (13 octombrie 2007)
Un salut tuturor celor care mă cunosc din Faraoani. Felicitări pentru site! Felicitări și mult succes în tot ceea ce faceți pentru Faraoani. Mult succes în continuare.

Carina - Gherăești, Neamț (6 octombrie 2007)
Foarte frumos că ați conceput un site al parohiei... adică al satului! E interesant și mă bucur că mereu aduceți știri proaspete! Felicit pe preoții din parohie pentru toate activitățile ce le desfășoară, și în special pe pr. Adrian Chili pentru tot ceea ce face și pentru ceea ce a făcut la mine în sat, adică Gherăești! Aveți noroc cei din Faraoani că aveți un preot ca sfinția sa! Să vă ajute Domnul să aveți spor în toate și să lucrați cu mult drag la site!

Mihai Roca - Satu Mare (22 septembrie 2007)
Ce poate fi mai frumos decât revederea locurilor natale. Este cu atât mai frumos acest lucru cu cât revederea o putem realiza chiar și în acest spațiu virtual care se cheamă internet, prezența fizică acasă nefiind posibilă decât o dată sau de două ori pe an. Superb situl, frumos efortul celor care îl realizeaza. Un lobby lăudabil, prețios pentru satul nostru, un exemplu despre cum trebuie trăit la țară. Familie, școala, biserica - coordonatele în care am crescut și ne-am maturizat, rețeta pentru o viață normală. Salutări tuturor și vă mulțumim!

Florin Ghiulai - Nădar (Bihor) (13 august 2007)
Bravo pentru site e foarte bun sper să mă ajutați și pe mine să îmi deschid. Îmi place cum e conceput. Salutări.

Sr. Veronica Andrei - București (22 iulie 2007)
Felicitări pentru site! Oriunde ne simțim acasă. Salutări tuturor!

Comorașu Cristina - com. Buhoci, jud. Bacău (13 iulie 2007)
A trecut ceva timp de când nu am mai vizitat acest site, iar acum sunt surprinsă pt. că vine de fiecare dată cu ceva nou din viața parohiei și nu numai! Într-adevăr se lucrează bine la el, iar rezultatele nu vor întârzia să apară! Numai bine și... FELICITĂRI!!!

Cochior Adrian - Bp. (10 iulie 2007)
Inima mi se umple de bucurie, pentru că încă un preot a zis DA chemării Lui Isus! Un ochi îmi râde de bucurie văzând festivitatea de la primiția pr. Bărbuț Petrică, care a fost o adevărată sărbătoare pentru tot satul, dar celălalt îmi este cam trist, căci nu am fost și eu prezent. Dar compensează faptul că am asistat la hirotonirea pr. Bărbuț, care a avut loc la Oradea. Aș dori pe această cale să rog pe cei care citesc aceste rânduri, cu o rugăciune să îl ajutăm la început de drum, "căci acolo unde mai mulți se roagă, acolo sunt și eu" spune Isus. În speranța că, multe suflete vor fi conduse la Dumnezeu, doresc și pe această cale, ca Dumnezeu să îi binecuvânteze munca pe care o va depune în secerișul Domnului. Laudetur!

Fr. Gabriel M. Farțadi - Macerata, Itaia (5 iulie 2007)
Mă alătur bucuriei satului care duminică a întâmpinat un nou păstor al Biserici. Urez tuturor, multă binecuvântare de la Domnul, iar sărbătoritului putere de muncă și ocrotire de la Cel care l-a chemat în muncă de a conduce cât mai multe suflete la mântuire.

Marcus - București (21 iunie 2007)
Căutând pe Google niște poze din Faraoani am dat întâmplător de acest site și aș vrea să îi felicit pe cei care au avut această inițiativă de a-l creea. Mă gândesc la cei care se află departe de satul lor natal, de Faraoani, că astfel au posibilitatea de a afla noutăți de "acasă". Văzând pozele postate aici am retrăit oarecum copilăria, mi-am reamintit de bunicii mei, de vacanțele petrecute aici, de iernile în care mergeam la săniuș, și trebuie să recunosc că m-au încercat niște lacrimi. Cu toate că acum sunt în București sunt momente în care mă gândesc la Faraoani, îmi aduc aminte de duminicile în care vedeam pe drum cum oamenii merg spre Biserică, când drumurile erau pline de copii, când vedeam căruțele cum se întorc de pe câmp... Și spun asta pentru că ultima oară când am fost prin Faraoani, de 1 mai, satul mi s-a părut pustiu. Dar asta e, vremurile se schimbă. (Patria ubi bene est) Toate bune.

Benchea Daniel - Faraoani (17 iunie 2007)
Vă mulȚumim pentru popularitate împreună cu familia Farțadi (dascălul). Mult succes la realizarea site-ului și celor care ajută la realizarea lui.

Fr. Gabriel M. Farțadi, OCarm., Macerata - Italia (16 iunie 2007)
Chiar dacă cu întârziere, aș vrea să felicit pe toți aceia care au realizat acest sit (dar și pe aceia care colaborează la menținere lui) prin care țin “la curent” de anumite evenenimente din satul natal pe toți aceia care sunt departe de casă și de cei dragi. Să fiu sincer vizitez zilnic acest site pentru a vedea noutățile ei. Citind “cartea de oaspeți” am observat că este foarte citit situl; am văzut numele multor consăteni de care nici nu-mi mai amintesc (același lucru știu că se întamplă și cu mine când vor vedea numele meu dar acesta este mai puțin important) dar care nu au uitat, și nu vor să uite de unde au plecat (pe toți aș vrea să-i salut pe fiecare în parte). Sper că acest lucru să mențină o tradiție a nostră, și nu numai, unde Sfânta Biserică și parohia erau cu adevarat INIMA satului.
Dar aș avea o rugăminte. Întrucât pe acest acest site sunt puse numai evenimentele frumoase ale satului, și eu personal aflu vești mai puțin plăcute de pe la alți, de ce nu se crează o pagină cu evenimente legate de viața de zi cu zi a satului (nu mă refer la publicităti etc.) cu bucuriile și necazurile sale? Acest lucru deoarece viața sufletească este legată de cea trupească. Chiar totul este aur și strălucitor pe la noi? În sfânta Evanghelie vedem descris cum Isus, în viața sa pământească, a trebuit să înfrunte nu numai faptul că mulți vroiau să-l facă rege dar și disprețul poporului său. Încă o dată urarea mea de numai bine tuturor.

Matei Adrian - Sardegna (11 iunie 2007)
Realizările voastre ajung pe o insulă înconjurată de ape ce se numește Sardegna. Vă mulțumesc, căci deși departe de satul meu, prin voi mă simt acasă. Cu mulțumire, pr. Adrian Matei.

Farcas Veronica - Torino, Italia, (10 iunie 2007)
Știind că astăzi e mare sărbătoare în Faraoani, profit de acest spațiu să fac un salut generos celor dragi cât și comunității întregi.

Roca Iosif - Galați (1 iunie 2007)
Ați făcut un lucru minunat și de calitate. Vă mulțumim! Mesajele vizitatorilor sunt deosebite, îi salut și ne vedem la hram!!!, deci "Faraoani renaște și înflorește"

Marcel - Bodio Lomnago, VA Italia (23 mai 2007)
Salutare fraților! Felicitări pentru site!!! Sunteți foarte norocoși că-l aveți alături pe pr. Adrian. Mă bucur că are timpul necesar și întreținerii acestui site... Și în satul meu natal (Gherăești-NT) tot sfinția sa a fost cel care a pus bazele site-ului... dar odată cu plecarea lui... bucuria nostră de afla și de a vedea noutățile din satul nostru... s-a dus pe apa sâmbetei. Bunul Dumnezeu să-i de sănătate și multă putere de a-i conduce turma pe drumul cel bun. Mult succes în continuare!

Mc Uma - NA (20 mai 2007)
Cred că adevărul se poate polei foarte ușor, dar totuși cred că situl este realizat destul de bine, pentru început! Consider că un subiect de discuție l-ar face și alte evenimente din viața mondenă! Sper ca webmasterul sitului să ieie în vedere și punctele atinse de mine! Apreciez faptul că pe acest site postează și persoane aflate în străinătate!

Ciprian Ișvanca - Huși (13 mai 2007)
Salutări de la Huși! Felicitări pentru site. E o bună modalitate de a ține legătura și de a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în satul nostru. Încă odată felicitările și salutările mele!

Alexa și Ramy - Bacău (12 mai 2007)
Felicitări!! Era necesar acest site pentru a vedea lumea câte activități se realizează cu ajutorul persoanelor voluntare, a preoților și nu în ultimul rând a măicuțelor. Mult succes pe viitor!

Dana Platon - București (27 aprilie 2007)
Bună ziua! Am găsit situl dvs, inițiativă pentru care vă felicit, căutând satul Chili, loc de unde se trag străbunicii mei paterni. Mă puteți ajuta să-mi răpundeți dacă în zonă există o localitate cu acest nume? Dumnezeu să ne ajute!
R: V-am trimis un răspuns pe adresa personală de e-mail.

Rusei (Patrașcu) Ana - Bacău (20 aprilie 2007)
Felicitări! Îmi regăsesc copilăria, locurile, cei mai frumoși ani. Un gând bun pr. Chili.

Vișan Maria - București (20 aprilie 2007)
Vreau să vă felicit pentru realizarea acestui site. Așa mai pot afla ce mai este nou prin satul meu natal.

Alexe Vlad - Cluj (17 aprilie 2007) Vă felicit pentru sit. Foarte bogat în informații și poze. O singură întrebare critică aș avea: de ce încercați să ascundeți adevărata identitate a ceangăilor din Moldova? Deja se știe foarte bine că ceangăii încă mai vorbesc limba maghiară arhaică. Căutând la istoric nu am găsit referințe la acest lucru... De ce? Ar trebui să spunem lucrurilor pe nume nu credeți?

Sr. Iacinta Sar - Paris, Franța (9 aprilie 2007)
Mulțumesc celor care lucrează la actualizarea acestui site. FELICITĂRI pentru tot ceea ce ați realizat până în prezent! Cristos înviat din morți să vă dăruiască PACE, FERICIRE, și mai ales INIMĂ BUNĂ în tot ceea ce faceți și trăiți. CRISTOS A ÎNVIAT! Salutări tuturor!

Pr. Emilian A. - Roman (7 aprilie 2007)
Este o muncă impresionantă, realizarea acestui sit și vreau să transmit toată considerația și aprecierea mea pentru munca și truda depusă de pr. Adrian și pr. Edi. Salut pe toți cei din satul natal și doresc prin intermediul acestui sit ca, Domnul Isus Cel Înviat să dăruiască tuturor PACE, BUCURIE ȘI NUMAI BINE.

Lidia Cochior - Faraoani (6 aprilie 2007)
Felicitări tuturor care au contribuit la realizarea acestui site. Felicitări și mult succes în tot ceea ce faceți. PaȘte Fericit tuturor.

Gabriel Farțadi - Firenze (6 aprilie 2007)
Sărbătoarea Paștelui intră în sufletele noastre cu sentimente de speranță, încredere și iubire. Prin bucurie și simplitate reușim să ne înțelegem mai bine noi înșine și a înțelege mai bine valorile vieții. Fie ca lumina Învierii lui Isus să vă inunde inimile de armonie și pace! TUTUROR, PAȘTE FERICIT!

Ioan - Venezia, Italia (5 aprilie 2007)
Cristos a înviat! Sfinte Paști pentru toți consătenii mei!

Pr. Ciprian Ghiurcă - Padova (4 aprilie 2007)
Felicitări pentru site și pentru activitățile pe care le desfășurați. Mult succes și o Săptămână Sfântă binecuvântată și plină de haruri.

Dan Pătrașcu - Roma, Italia (3 aprilie 2007)
Am fost plăcut surpins de apariția acestui site pentru ca, după cum probabil și numele meu arată, într-o oarecare măsură pot zice că am și eu "origini" în acest sat, pe care însă nu am apucat să îl vizitez niciodată (spre rușinea mea). Îl felicit pe pr. Eduard pentru aceasta muncă depusă!

Ciprian - Würzburg, Germania (2 aprilie 2007)
Vă felicit pentru realizarea acestui site. Totuși e prea colorat, părerea mea! E subiectivă bineînțeles. E frumos că și tinerii pot lua legătura între ei și se îmbogățesc enorm. Mă bucur că am posibilitatea să vă salut. Doresc să-l salut pe "patronul" Benedict Gabriel. Dacă-l vedeți transmiteți-i salutări cordiale din partea mea. Vă doresc din toată inima un Paște binecuvântat!

Benchea Daniel - Faraoani (2 aprilie 2007)
Îmi place cum arată noul site. Îl face mai accesibil pentru toți care îl vor vizita. Mult succes în continuare celor care îmbogățesc site-ul și celor care îi ajută pe aceștia.

Mary - Italia (2 aprilie 2007)
Felicitări pentru site. Se vede că pr. Adrian pe unde merge încearcă "să scoată" în evidență parohiile prin care trece. Frumos gest! Continuați așa părinte!

Paula Gabor - București (2 aprilie 2007)
Deși nu am reușit încă să vizitez satul Faraoani plin de tradiții și obiceiuri frumoase, am reușit să-l cunosc prin intermediul prietenilor și al sit-ului ingenios realizat. În dum spre Luncani (pentru câteva zile de reculegere), o persoană entuziasmată (Alina) ne arăta din tren cu multă dragoste satul său natal (o pată de culoare între dealuri și o speranță că lucrurile frumoase vor avea întoteauna continuitate) de care este tare mândră și probabil are și de ce... Așa cum iubirea trece peste toate barierele (în special peste cele ale timpului care nu au reușit să o deterioreze) vă doresc să aveți parte de realizări pe toate planurile iar Dumnezeu să vă călăuzească pașii în această lume de lumini și umbre...

Sr. Monica Roca - București (1 aprilie 2007)
Prin acest mijloc de comunicare transmit păstorilor comunității, surorilor și tuturor consătenilor mei o Săptămână Sfântă plină de haruri. Biruința lui Cristos asupra morții să ne dea speranța vieții veșnice pentru care ne pregătim. Pace și bine!

Pr. Marin Matieș - Lovrin, Timiș (1 aprilie 2007)
O realizare frumoasă. Felicitări și succes pe mai departe. Astfel și pe această cale putem fi o mai mare comuniune!

Pr. Felix Roca - Iași (1 aprilie 2007)
Este minunat acest site! Scurtează distanțele și alină dorul celor care sunt departe de satul drag FARAOANI! Salutări tuturor!

Marius Farțadi - Italia (28 martie 2007)
Un salut tuturor celor care mă cunosc din Faraoani și în special pentru familiile Farțadi. O salut și pe Ramona Benchea, pe prietena ei, Iulia, și nu în ultimul rând pe bunica, Farțadi Tereza. Pa!

Benchea Antonina - Faraoani (28 martie 2007)
E super tare site-ul. E foarte bine realizat.

Pr. Emanuel Lucaci - Gioseni (24 martie 2007)
Felicitări pentru toate activitățile frumoase... Succes și la mai mare!!! Mi-a placut să văd cum și cei plecați în afara țării pot lua contact cu realitatea frumoasă și cu viața internă a parohiei.

Genoveva Ciuraru - Torino (Italia) (14 martie 2007)
Fiind în Postul Mare, indiferent cât de departe poți fi, nicăieri nu poți trăi cu adevărat Calea Sfintei Cruci, doar acasă în satul natal.

Cancel Ferenț - Papua Nova Guinee (10 martie 2007)
Felicitări pentru site! E un vis împlinit. Salutări consătenilor mei!

Cristina Cochior - Padova, Italia (27 februarie 2007)
Uitându-mă la fotografii îmi aduc aminte de când și eu ca cei mici de acum eram mai mereu pe acolo. Lucruri care încet încet te ajută chiar când nu te aștepți, îmi lipsește totul de acolo... Felicitări tuturor celor care au contribuit la realizarea sitului și cotinuați tot așa pentru că este o bucurie imensă de ne putea ține la curent cu ceea ce se întâmplă în locurile natale. Casă, dulce casă...

Sr. Agnesa Negru - Holyoke, MA - SUA (26 februarie 2007)
Pace și bine!
FELICITĂRI! pentru situl realizat cu multă iubire și răbdare, pentru care eu "cred că se merită", deoarece chiar dacă eu sunt departe..., totuși mă simt aproape de toți credincioșii din Parohia Romano-Catolică din Faraoani, atât prin rugăciune, cât și prin Noile Știri ale satului meu natal, cu care mă țineți la curent/zi. Dumnezeu să vă ajute și în continuare pentru a putea împlini cu iubire Voința Sa.

Farcaș Veronica - Torino (Italia), (22 februarie 2007)
Cu entuziasm am putut lua parte - de departe! - la bucuriile celor care au rămas încă acasă. Am rămas plăcut surprinsă să citesc articole scrise de prieteni și cunoscuți, dar și să văd imagini cu locuri și persoane dragi. M-ați emoționat!

Sr. Silvia, Bacău, (19 februarie 2007)
Mulțumim pr. Adrian și FELICITĂRI pentru curajul și munca asiduă cu care ține la curent lumea. Mulțumim pentru rubrica atât de bine organizată și dotată a Congragației "Maria Bambina" pentru care, sunt convinsă, ați ostenit să o faceți atât de actuală și amplă. Cu recunoștință multă.

Max - Nicolae Bălcescu, (14 februarie 2007)
Situl e drăguț. Simplu și la obiect ca să zic pe scurt. Am putut vedea imagini și articole destul de bogate în conținut iar grafica este mulțumitoare... poate dacă s-ar mai lucra puțin la actualizarea datelor și puțină publicitate ar spori nr de vizitatori. Baftă în administrarea acestui site... am să revin!

Pătrașcu Cristinel Loti - Budapesta, (13 februarie 2007)
Salutări la toată lumea și mă bucur că văd cu zi ce trece suntem mai mulși și mai mulți care ne scrim și nu am uitat de unde am plecat, dar mă simt foarte nașpa că nu pot să vorbesc sau să comunic cu consăteni sau foști colegi dar sper că am putea să inventăm ceva.

Maria Antal - Faraoani, (12 februarie 2007)
Înainte de toate vreu să-l felicit pe părintele Adrian pentru că reușește să ne țină la curent cu toate evenimentele care au loc în satul cel mai frumos din lume.

Jitaru Iuliana - Faraoani, (12 februarie 2007)
Felicitări ptr site. Felicitări tuturor persoanelor ce au contribuit la realizarea acestuia.

Andrei-Bolog Claudia - Faraoani (6 februarie 2007)
Îmi place site-ul! Felicitări tuturor celor care au avut inițiativa și succes tuturor colaboratorilor!

Andrei Dumitrescu - București (5 februarie 2007)
Mă bucur că am din nou ocazia de a accesa acest site... sper să fie îmbunătățit și în alte aspecte, cum ar fi fotografiile sau informațiile despre persoanele consacrate. În rest încă o dată felicitări!!!

Comorașu Cristina - Buhoci, Bacău (1 februarie 2007)
Într-adevăr impresionant. Poți afla multe lucruri de pe acest site atât din viața comunității cât și din viața religioasă pe care o traiesc. Cred că este o șansă minunată pentru cei din Faraoani să poată avea în mijlocul lor, în fiecare luna un misionar care să le împărtășească ceea ce el trăiește. Mult succes mai departe și se vede ca "unde doi sau trei se adună în numele meu, acolo sunt și eu prezent în mijlocul lor"!

înv. Murariu Varvara - Școala Nr.1, Faraoani (28 ianuarie 2007)
Am descoperit întâmplător site-ul dv., dar mă bucur foarte mult pentru că am aflat multe despre activitățile copiilor și tinerilor din sat. Felicit persoanele care organizează aceste frumoase activități. De asemenea felicit pe cei care au grijă de acest sit. Voi vizita în continuare acest sit. Vă mulțumes. Succes în continuare.

Ioan Antal - Italia (22 ianuarie 2007)
Aș dori să urez un sincer "La mulți ani" tuturor foștilor mei colegi de clasă - promoția 1990 - cu speranța că ne vom putea organiza o întâlnire de revedere. Aș sugera promotorlor și creatorilor site-ului lansarea unui chat. S-ar putea regasi și renaște prietenii ale copilăriei. Tot înainte!!!

Fr. Mihai Augustin Folner - Roma (Italia) (22 ianuarie 2007)
Salutări din inima tuturor consătenilor din Faraoani. Până acum nu am scris nici un mesaj dar vizitez situl comunității din Faraoani aproape zilnic. Felicitări tuturor acelora care au avut bună idee de a-l realiza și continua să-l actualizeze cu știri și fotografii din viața comunității. Multe salutări și din partea preoților Augustin Farcaș și Augustin Bărbuț, membri comunității carmelitane din Roma (Mostacciano). Vă dorim tuturor sănătate și fericire, iar pacea lui Cristos să domnească în inimile și familiile voastre, și în înteaga noastră comunitate din Faraoani.

Familia Gherghelucă - Pinerolo, Torino, Italia (22 ianuarie 2007)
Suntem foarte impresionași și bucuroși că v-am găsit, că așa am mai văzut locurile natale și am aflat un pic de noutăți. Felicitări pentru site și pentru toate festivitățile organizate cu persoanele rămase acasă, felicitări încă o dată și cu acest prilej vrem să salutăm pe cei care ne cunosc!!!

Doina - Oradea (22 ianuarie 2007)
Felicitări pentru site, se vede că se muncește la el, iar dacă îl actualizați frecvent va fi și mai bine. Succes și în continuare!

Cancel Daniel - Iași (18 ianuarie 2007)
Acum după ce situl are cât de cât puțină vechime vreau să felicit în mod solemn pe toți aceia care depun zi de zi efortul de al actualiza. Nu am cuvinte să vă spun cât de mult mă bucură această frumoasă realizare. Domnul să vă ajute în continuare și să vă răsplătească însutit pentru binele care-l săvârșiți nu numai faraonenilor dar și celor interesați de acest sat. SUCCES!!!

Duma Angela - Faraoani (17 ianuarie 2007)
Aducem mulțumiri din partea întregii comunități pentru interesul pe care aveți de a face ca și Faraoani-ul să fie cunoscut în întreaga lume. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu harurile sale pentru a putea continua.

Trifescu Claudiu - Roman (17 ianuarie 2007)
Mă bucur că am auzit de acest sit... este unul reușit din toate punctele de vedere și de aceea felicit pe toți care se ocupă de el. ȚINEȚI-O TOT AȘA!!! SUCCES!

Benchea Daniel - Faraoani (16 ianuarie 2007)
Mă bucur că a fost realizat acest sit, deoarece mulți din cei plecați în străinătate pot vedea ce se mai întâmplă pe acasă astfel alinându-și dorul de casă. Îi felicit pe cei care au realizat acest sit, pe cei care îl îmbogățesc cu diferite lucruri și le doresc mult noroc în continuare.

Pr. Virgil Farcaș-Gherghina OFMConv. - Cortona, Italia (14 ianuarie 2007)
Mă bucur nespus de mult pentru realizarea acestui site. Felicitări și Domnul să vă dea statornicie și capacitate pentru a-l menține activ și la zi. Mă face să mă simt mai aproape de viața satului meu natal. Pace și bine!

Iulian Iștoc - Spania (12 ianuarie 2007)
Mă întorc acum după sărbători și nu văd ceea ce am văzut acum o lună, ba din contra văd un sit mai bogat și mult mai frumos, și mă bucură acest fapt. Să știți că mi-au plăcut activitățile ce le-ați realizat. Sunt multe și frumoase. Dacă o țineți tot așa veți ajunge departe... Și asta este ceea ce vă doresc și eu, să o țineți tot așa că sunteți pe drumul cel bun. FELICITĂRI!

Paula - Vicopisano-Pi-Italia (11 ianuarie 2007)
Curiozitatea împinge pe toți la cei nou, așa cum a făcut cu mine. Nu am vizitat încă în intregime acest site, dar îl voi face, de ce? Merită... Cred eu că efortul persoanelor trebuie recunoscut și chiar încurajat. Felicitări și nu dați înapoi...

Monica Duma - Faraoani (8 ianuarie 2007)
Mă bucură faptul că tot mai mulți vizitează acest site. E un vis împlinit... Felicitapi pr. Adrian și pr. Eduard!

Antal Mihai și Monica - Faraoani (6 ianuarie 2007)
Orice pas în viață înseamnă foarte mult. Mulțumiri pr. Adrian pentru efort și nu numai lui ci și echipei care se strădueiște să facă ceva pentru satul nostru. Mă miră ca domnul primar nu și-a spus cuvântul în legătura cu situl. Felicitări celor ce muncesc pentru acest frumos site. Trebuie mai multa publicitate. Cei care o pot face au obligația să o facă.

Cochior Adrian - Budapesta (5 ianuarie 2007)
Ce izvor de bucurie este acest site, pentru faraonenii din diferite zone ale lumii... mai ales pentru cei care mai rar pot să meargă pe acasă. Salutări.

Pr. Anton Robu - Italia (4 ianuarie 2007)
Un site foarte interesant, complimenti ideatorilor cu un gând special pr. Adrian. Pentru Noul An orice bine, spor în apostolat. Uniți în rugăciune, pr. Anton Robu.

Patrașcu Genoveva - Roma (3 ianuarie 2007)
La Mulți Ani la toți consătenii mei! Mi-e dor de voi, așa cum sunteți toți. Mai săraci, vrednici, țărani și ungurași. Bine că am intrat în Europa, în comunitatea de catolici. Hai Faraoanii!!!

Sr. Monica Roca (1 ianuarie 2007)
Mulțumesc pe această cale tuturor acelor persoane care au contribuit la realizarea acestui sit prin intermediul căruia putem avea acces la date și știri importante ca fii ai satului chiar departe fiind. Urez tuturor la acest început de an Pace și bine sub privirea Născătoarei de Dumnezeu, Maria, care ne conduce pe toți la Fiul Ei.
Cu recunoștință, Sr. Monica.

Pr. Iosif Mareș - Austria (1 ianuarie 2007)
M-aș bucura ca faraonenii să se poată întâlni pe acest site. Le ofer la rândul meu adresa de e-mail (o puteți găsi la realizatorii sitului).

Anton Roca - Arad (1 ianuarie 2007)
Vreau să-mi exprim marea bucurie de a avea, prin intermediul paginii electronice a Parohiei din Faraoani, mijlocul de a fi mai aproape de satul natal, cu toate evenimentele. Îi felicit pe toți realizatorii ei, iar tuturor consătenilor le doresc un An Nou binecuvântat de Dumnezeu. Toate spre lauda și preamărirea lui Dumnezeu!


Cochior Adrian - Budapesta (26 decembrie 2006)
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, doresc să transmit atât realizatorilor de sit, cât și tuturot faraonenilor, mai ales celor din străintate CRĂCIUN FERICIT! AN NOU PLIN DE BUCURII, iar anul nou să ne aducă tuturor multe succese în activitatea de zi cu zi. Totodată doresc, în afară de tehnica performantă, și rugăciunea să fie o forță care să ne unească și să ne dea putere pentru a fi din ce în ce mai tari în vâltoarea vieții. LA MULȚI ANI!

Iulian Farcaș și Maria Magdalena Ciceu - Roma (21 decembrie 2006)
Ne bucură faptul că și comuna Faraoani a ajuns să fie cunoscută și în toată lumea prin acest mijloc de comunicație. Este uluitor acest inedit pe care noi, cei din străinătate îl putem folosi, să ne apropiem sufletește comunității noastre, atât de departe și în același timp atât de aproape. Bucuria noastră nu se termină aici, ea, cu ajutorul acestui mijloc reușește să unească sufletul și trupul identității noastre chiar de suntem dincolo de hotarele țării! Împărtășim ale noastre sărace idei și vrem totuși să fim alături de voi care ne lipsiți atât de mult. Cu drag noi, Iulian și Maria Magdalena! Sărbători fericite și prosperitate tuturor! Nu vrem să uităm nici familiile noastre de sânge în aceste salutări, așa cum nu vrem să uităm preoții care o cârmuiesc!

Iulian Iștoc - Zaragoza (21 decembrie 2006)
Felicitări pentru site, este foarte frumos îmi place foarte mult. Felicitări ATC-ului și vă dau un sfat să profitați de aceste momente, de perioada când sunteți în AC pentru că nu o să vă mai întâlniți cu aceste momente, și o să vă pară rău (o spun din experiență) și să știți că aveți mare noroc cu pr. Adrian. Îl cunosc și știu că vrea să facă ceva așa că ajutați-l să reușească ceea ce vrea că fără voi nu se poate. Succes. Încă o dată felicitări și Sărbători fericite de aici din Spania.

Andrei Dumitrescu - București (19 decembrie 2006)
Admir faptul că pr. Adrian Chili, care s-a mai implicat și în realizarea sitului parohiei Gherăești, a realizat și acest site, despre care pot să spun că este mai mult decât cuprinzător. Ca și viitor slujitor al altarului, mă bucură faptul că am găsit numeroase informații spirituale, care au ajutat la creșterea mea în cele sfinte. E o operă bună și lăudabilă și mă rog ca Domunl să-i răsplatească așa cum crede El pe toți aceia care au colaborat, într-un fel sau altul, la realizarea lui!

Hermina - Gherăești (18 decembrie 2006)
Felicitări!!! Se lucrează și este de apreciat din partea tuturor. Ați început foarte bine! Să creșteți...și la mai mare! Mult succes pe viitor!

Andrei Cecilia - Faraoani (18 decembrie 2006)
Pot să spun că e un sit destul de reușit! FELICITĂRI ORGANIZATORILOR (în special părintelui vicar...)

Ciuraru (Sar)Genoveva - Torino (Italia) (14 decembrie 2006)
Felicitări tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui site. Succes în continuare!

Antal Ioan - Italia (13 decembrie 2006)
În sfârșit, sunteți prezenți pe www. Astfel, faraoneni din diaspora pot afla evenimentele locului pe care l-au lăsat. Bine construit, simplu, complet, aggiornat. Felicitări!

Cochior Adrian - Budapesta, Ungaria (13 decembrie 2006)
Salutări și încă o dată felicitări pentru munca pe care o depuneți la situl satului Faraoani. Îmi pare rău că nu am reușit să exprim ce vroiam și am fost înțeles greșit cu cuvântul monoton. Asta mi-a zis și diaconul Petrică Bărbuț că nu a înțeles ce vreau să zic. De fapt eu am vrut să zic că fiecare oaspete așa începe propoziția cu felicitări și de asta am vrut să nu fie chiar la fel toate impresiile. Doar la asta se referă cuvântul monoton. Cu situl nu e nimic de comentat, se vede că se lucrează intens, și îmi pare bine că cineva se ocupă, că Faraoaniul să fie pe net. E o mare bucurie să citești și să vezi poze din locurile natale, la distanțe așa de mari. Îmi cer scuze dacă v-am dezamăgit, cu "impresia" mea dar nu despre site am scris-o. Și ca o idee, poate că ar fi bine ca lângă nume (la cartea de oaspeți) să apară și adresa e-mail. În așa fel se pot contacta și consătenii între ei. Nu știu dacă se împotrivește cu statutul sitului, dar poate fii și o punte între prieteni, care se cunosc, dar nu mai știu mai nimic unul de altul de atâția ani. Și dacă spațiul vă permite să zicem să se poată introduce și câte o fotografie cu mărime max. de xMb. Salutări și multe haruri de la D-zeu.
R.: Credem că acuma s-a înțeles mai bine ce ați vrut să transmiteți. Nu am publicat adresele de mail, deoarece uneori adresele de e-mail publicate ar putea fi folosite pentru a trimite spam-uri. Cei care doresc să corespondeze le pot cere de la responsabilii sitului. Deocamdată nu puitem publica imagini foarte maria datorită spațiului redus. De asemenea dacă cineva dorește o fotografie la rezoluție mai mare, o poate cere de la responsabilii sitului.

Vaida Cristina - Faraoani (11 decembrie 2006)
Mă bucur să văd că și în sat la mine lumea se poate distra, bucura și trăi în pace și armonie, iar cu ajutorul dumneavoastră își poate împărtăși aceste lucruri. Sper ca prin dumneavoastră să ne arătăm mai multe calități. Mult succes pe viitor.

Alina - New Jersey (10 decembrie 2006)
Cu Faraoaniul nu am nici o conexiune. Însă, există acolo părintele Adrian Chili, un preot de milioane de rozarii dacă pot să spun așa, pe care aș vrea să îl salut pe această cale. Însă știu că nu prea e locul aici pentru saluturi. E spațiul acordat pentru impresii. Ei bine, româncă fiind și aflată departe de Gherăești, satul meu natal, îmi face plăcere să aflu vești despre comunuitatea catolică din Arini și până la Săbăoani. Țin să felicit toți organizatorii și colaboratorii acestui site care deși e nou a reușit să lase în urmă deja alte site-uri care se "termină" cu "cnet". Vă felicit și doresc la toți faraoanenii un Crăciun Fericit și un An Nou plin de realizări!!!

Cochior Adrian (Grosu) - Budapesta, Ungaria (8 decembrie 2006)
Pare cam monoton, dar nu pot începe altfel decât să felicit realizatorii acestui site, părintele Edi și părintele Adrian pe care, personal nu îl cunosc înca. Harul lui Dumnezeu să vă petreacă și mai departe în activitatea de pastorație, și datorită technicii moderne, să fim din ce în ce mai uniți, chiar dacă "fii și ficele satului" sunt(em) răspândiți în toate colțurile lumii... Lăudat să fie Isus și Maria

Patrașcu Cristinel - Budapesta (30 noiembrie 2006)
Ma bucur foarte mult de situl acesta și sper cu ajutoru vostru să pot da de foști colegi și consăteni. Mult succes în continuare!

ManPatrick - Gherăești (29 noiembrie 2006)
Mă bucur să văd că Parohia Faraoani are un site atât de bun. Continuați tot așa. Este foarte important ca o comunitate de prestigiu să fie prezentă pe internet cu un sit consistent.
Congratulation 4 desing & good luck in the future!

Dana Munteanu - Bacău (24 noiembrie 2006)
Impresionant de complet și bine structurat, se vede că a fost bine gândit și lucrat. Felicitări tuturor persoanelor care au ajutat la realizarea acestuia. Dar cel mai important e faptul că acest site e o punte de legătura care permite accesul la informațiile din Faraoani și celor din alte țări. Laudetur!

Ep. Anton Coșa - Chișinău, (Republica Moldova) (21 noiembrie 2006)
Salut cu bucurie site-ul Parohiei Faraoani și felicit din toată inima pe inițiatorii ei. Pentru că sunt fiu al comunei, nu pot decât să mă mândresc cu orice inițiativă care ne „scoate în lume”. Site-ul dumneavoastră ca și cel al Parohiei mele din Vale, mă face să fiu mai aproape de la bucuriile și durerile celor de acasă, chiar dacă sunt departe. Bunăoară am rămas multe momente în fața fotografiilor din cimitirul nostru comun, încercând un sentiment de părere de rău că nu am mai participat de atâta timp la sărbătoarea Sfântului Martin!
Un gând de mulțumire și o sinceră urare părintelui Adrian Chili și părintelui Edi Patrașcu precum și tuturor colaboratorilor site-ului. Succes!

Daniel Frâncu, Faraoani (19 noiembrie 2006)
Din punctul meu de vedere acest site este destul de reușit, frumos și compet. Să trăiască cel care a avut initiațiva, dar și cel (cei) care a (au) realizat acest site. Cei drept este un efort în plus, dar care e bine venit mai ales în ajutorul consătenilor care sunt plecați în străinătate. Cu ajutorul acestui site, ei pot fi la curent cu tot ceea ce se întamplă în satul lor. Prin intermediul acestui site și alte persoane își pot forma o părere despre acest sat. Felicitări!!! Mult succes pe mai departe!!!

Iustian Petre, Bacău (18 noiembrie 2006)
Se spune adesea că termometrul unei comunități este prezența la sfintele sacramente, mai ales primirea "Trupului Cristic"; însă sunt de părere că întreg ansamblul de activități și proiecte în care membrii unei comunități se implică activ, reflectă într-o optică reală viața acelei comunități prin vinele căreia curge același sânge al credinței. Ca frați ai unei comunități și fii ai Bisericii, suntem datori să vorbim împreună (între noi) despre credința ce ne însuflețește trăirea creștină, dar suntem datori să facem cunoscut acest lucru și altora. Prin Conciliul al II-lea din Vatican, Biserica îndeamnă răspândirea credinței prin toate mijloacele existente de comunicare în masă. Iată că internetul este unul dintre acestea (poate chiar cel cu ponderea cea mai mare) și este extraordinar faptul că astfel de comunități, ca cea din Faraoani, pot împlini îndemnul dat de Biserică, pot vorbi lumii despre o comunitate de o așa mare importanță, fiind astfel pentru comuna Faraoani o emblemă și o carte de vizită, a trecutului, a prezentului și a viitorului... Felicitări tuturor!

Marius Enășoaie (16 noiembrie 2006)
Un coleg de-al meu, Daniel de la dumneavoastră din localitate mi-a povestit de sit. E un sit reușit și cu această ocazie îi felicit pe cei care se ocupă de el. Mult succes în continuare!!!

Pr. Iosif Mareș - Vestenthal, Austria (13 noiembrie 2006)
Frumos site... Felicitări tuturor colaboratorilor. Lăudat să fie Isus și Maria.

Daniel Cancel - Faraoani (10 noiembrie 2006)
Vreau inainte de toate să felicit persoanele care s-au străduit din răsputeri pentru realizarea acestui site, în special pe părintele Chili Adrian. Este un site destul de reușit pe care satul Faraoani îl merita de mult timp. Încă o dată felicitari și succes pe mai departe!!!

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com