Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Horoscop de la sfânta Bartolomea

BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Moto: EU SUNT

Caracteristici: curajoasă, determinantă, energică, ambițioasă, impulsivă, autoritară.

Bartolomea: spune că după ce ți-ai dat seama că mândria ta e foarte mare trebuie să ceri ajutor surorilor tale care să se roage pentru tine. Tu știi foarte bine că Domnului nu-i plac acele puține lucruri pe care le faci amestecate cu mândrie și cu imperfecțiune. E foarte important, însă ca tu să nu-ți pierzi niciodată încrederea în Dumnezeu.

TAUR (21 aprilie - 20 mai)

Moto: EU AM

Caracteristici: sociabilă, răbdătoare, încăpățânată, posesivă, afectuoasă, concretă, bucuroasă, geloasă, supărăcioasă.

Bartolomea: îți amintește că Isus este mereu cu tine. Inspirațiile bune și sfinte pe care El te face să le simți în inimă sunt garanția că El te iubește și te vrea cu totul a sa. Fii generoasă cu darurile și harul Domnului în tine și vezi cât de dulce și ușoară este povara Lui.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Moto: EU COMUNIC

Caracteristici: curioasă, veselă, schimbătoare, strălucitoare, superficială, șmecheră, iute.

Bartolomea: îți amintește că nu e un lucru neînsemnat faptul că îi aparții cu totul Lui. Slujitoarea și mireasa unui Dumnezeu! Bucură-te, bucură-te pentru că ai toate motivele s-o faci. Te vede deja strălucind de veselie deoarece cauți în toate felurile să îi aparții Domnului, Mirele tău.

RAC (21 iunie - 20 iulie)

Moto: EU SIMT

Caracteristici: sensibilă, intuitivă, romantică, lunatică, obișnuită, poetică, melancolică, temătoare.

Bartolomea: îți amintește că dulcele tău mire vrea ceva de la tine, un lucru mare, și, deci, pregătește-ți inima ca să primești harurile sale. Poate acest har va fi o cruce mare: arată-te bucuroasă că poți participa în vreun fel la Crucea adorabilă a mirelui tău dulce.

LEU (23 iulie - 23 august)

Moto: EU ÎNDRĂZNESC

Caracteristici: mândră, vanitoasă, ambițioasă, egocentrică, sinceră, loială, generoasă, puternică.

Bartolomea: te sfătuiește că lăudăroșeniile și vanitățile nu trebuie să-și găsească loc în inima ta unde trebuie să locuiască Cristos, pe tot spațiul: dar dacă cumva simți că vor să te stăpânească vreun pic, abandonează-le imediat cu totul.

FECIOARĂ (24 august - 22 septembrie)

Moto: EU ANALIZEZ

Caracteristici: meticuloasă, reflexivă, hipercritică, rezervată, perfecționistă, ordonată, încrezătoare.

Bartolomea: îți amintește că după ce ți-a spus că aceste defecte sunt rodul grădinii tale, trebuie să cauți să-ți lărgești inima, să speri în Dumnezeu, să fii sigură că El face în așa fel încât să-i poți place cât mai mult. Un adevărat act de iubire fură din memoria sa toate defectele pe care le poți săvârși.

BALANȚĂ (23 septembrie - 23 octombrie)

Moto: EU IUBESC

Caracteristici: rafinată, elegantă, echilibrată, înțeleaptă, ironică, severă, capabilă să primești, gentilă, hotărâtă, de nemișcat.

Bartolomea: te sfătuiește să mergi mai des la presepiu cu gândul, chiar și în timpul anului. Isus și Maria îți vor spune să lași acea mândrie și vanitate, să te îmbraci mai modest, să lași unele lăcomii, să taci unele cuvinte, să ierți unele injurii; off!!! Fă în așa fel încât să întâlnești gustul lui Isus și al Mariei.

SCORPION (23 octombrie - 22 noiembrie)

Moto: EU CONTROLEZ

Caracteristici: fascinantă, misterioasă, sigură, arogantă, despotică, pasională, ironică, răzbunătoare.

Bartolomea: te îndeamnă urgent să apari mai frumoasă în fața ochilor lui Dumnezeu și să devii mare în cer; să-ți dai silința să pui lumea mai mult sub picioare...trăiește mai mult din Dumnezeu și cu Dumnezeu.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie - 21 decembrie)

Moto: EU MERG

Caracteristici: optimistă, întreprinzătoare, rapidă, generoasă, plină de voință, neliniștită.

Bartolomea: afirmă că trebuie să trăiești răstignită, dar crucificată cu Isus; să trăiești numai pentru Isus și cu Isus: el este mirele tău preaiubit, are dreptate să pretindă de la tine toată afecțiunea; fii generoasă, dă-i inima și voința, dorințele și gândurile, chiar și suspinele.

CAPRICORN (22 decembrie - 20 ianuarie)

Moto: EU URC

Caracteristici: rezervată, sclavă, controlată, răbdătoare, moderată, serioasă, responsabilă, fatalistă.

Bartolomea: te invită să mai lași deoparte tristețea pentru că nu-ți poate aduce altceva decât daune și să te așezi cu mai multă încredere în mâinile Dumnezeului tău; unește crucea ta cu crucea lui și nut e teme de nimic. Ai răbdare și fii veselă.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie - 19 februarie)

Moto: EU ȘTIU

Caracateristici: independentă, idelistă, nonconformistă, instabilă, curioasă, imprevizibilă, generoasă, vicleană.

Bartolomea: te îndemnă să-l iubești pe Dumnezeu cu o iubire mai mare, dezinteresată și pură. Iubește-L pentru că merită, pentru că El este Marele Bine. Roagă-te ca inima ta să nu-l iubească decât pe Isus și slava sa.

PEȘTI (20 februarie - 20 martie)

Moto: EU DĂRUIESC

Caracteristici: altruistă, afectuoasă, senzitivă, creativă, dulce, nehotărâtă, grăbită, disponibilă.

Bartolomea: îți dorește, ție, pentru că îi ești soră, o inimă care să fie în întregime a lui Isus, o inimă care să nu iubească, să nu caute, să nu dorească, să nu suspine decât pentru Isus; dorește ca tu să devii o mare sfântă; de aceea îți urează o sfințenie solidă și puternică.

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com