Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

La început de an

În noaptea de peste ani comunitatea s-a adunat în biserică pentru ai mulțumi Domnului pentru anul 2009 care s-a sfârșit și pentru a începe noul an cu Isus în inimă. După aceste momente, în care fiecare dintre noi a îmbătrânit un an, focul de artificii a făcut deliciul celor adunați dar și celebrul zgomot asurzitor al petardelor și ciocanelor, pe care îl auzim doar cu aceste ocazii.

Un nou an, 2010, în care fiecare dintre noi ne dorim să fim mai buni ca anul precedent, să câștigăm mai mult, să avem mai multă sănătate și poate să ieșim din criza mintală și financiară, și mai presus de orice să fim fericiți lângă cei dragi ai noștri.

Urăturile și sorcovele sunt la mare căutare, fie ele mai noi sau mai vechi, și tineri din comunitatea noastră împreună cu membrii Acțiuni Catolice au făcut un adevărat spectacol în fața biserici prin urăturile pe care le-au recitat fie ele în general dar mai mult personalizate, pentru fiecare dintre păstori noștri sufletești și pentru surorile de la parohie, pentru domnul primar.. Sorcova nu a lipsit nici ea din amplul peisaj care a pictat prima zi a anului 2010.

Părintele paroh a urat tuturor un călduros "La mulți ani și la mai multă sănătate și să ne meargă mai bine în noul an, nouă și celor dragi ai noștri".

În speranța că vom avea un an mai bun, ne-am retras cu toții la casele noastre, cu inimile pline de bucurie, pentru a continua în familie această bucurie.

Tuturor un sincer La Mulți Ani și un an binecuvântat în Domnul.

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto.

Mihai Patrașcu

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com