Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Șezătoarea: moment de bucurie și trăire împreună

Pentru a comemora momentele frumoase și culturale, dacă aș putea să le numesc așa, pe care le-au trăit părinții și bunicii noștri, pe perioada iernii, sâmbătă, 30 ianuarie 2010, ne-am adunat la Oratoriu unde în spiritul așa cunoscutei Șezători, am petrecut împreună copii, tineri și adulți câteva clipe deosebit de impresionante și pline de voie bună.

Această șezătoare a fost pregătită și animată de adulți și tinerii, membrii ai Acțiunii Catolice, și de la care nu au putut lipsi invitații începând de la părintele paroh până la toți cei carte au dorit să participe.

A fost o seara cu adevărat minunată. Cu toții ne-am simțit bine, ba chiar ne-am îmbogățit sufletește, datorită diverselor momente artistice cum ar fi: cântece, scenete, dansuri, concursuri, ghicitori, poezie, proza, și multe alte surprize frumoase.

Concursul dintre tineri și adulți, a fost destul de viu și entuziasmant, ținând cont de faptul ca fiecare s-a pregătit care mai de care mai bine pentru ca atmosfera să fie plină de viață și de ce nu tinereasca. Aceste momente petrecute împreună ne leagă și ne dau puterea de a merge înainte pe drumul acestei vieți, convinși fiind că nu suntem singuri și că unitatea dă stabilitate.

Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru această Șezătoare, căci au reușit să ne ducă cu gândul la acei ani în care oamenii erau mai uniți și știau să-și împărtășeau trăirile sufletești, dar și pentru că au reușit să alunge preocupările și neliniștile din sufletele celor care am fost acolo și ne-au redat bucuria în suflet și zâmbetul pe buze, chiar dacă pentru câteva clipe.

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto.

Adrian

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com