Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

O zi împreună

Cu gândul de a ne simți bine, sâmbată, 6 februarie 2010, șase tineri au plecat la Onești pentru un campionat de ping-pong organizat de Acțiunea Catolică. Deși vremea nu ținea cu noi am pornit la drum, alături de părintele Adrian, înfruntând frigul și serpentinele destul de anevoioase, dar a meritat.

Ajunși la Onești, am fost primiți cu foarte multă căldură de tinerii de acolo. Ne-am întâlnit cu vechii prieteni dar ne-am și făcut alții noi. La acest campionat de tenis de masă au participat șapte parohii, cu tineri, membrii ATC. După ce ne-am înscris și ne-am aflat adeversarii, jocurile au început. Timp de aproximativ patru ore, în care am servit și o gustare pregătită de organizatori, am jucat tenis pentru a obține un loc pe podium, iar eforturile noastre nu au fost în zadar.

Campionatul a fost atât pentru fete cât și pentru băieți. La sfârșitul unei zile minunate am obținut și locuri pe podium unde la fete a urcat Ciuraru Simona care ajunsă în finală a pierdut și a obținut argintul (locul 2) și Blaj Alexandra care a luat bronzul (locul 3) după ce a învins-o în finala mică pe consăteanca ei, Frâncu Veronica, care a obținut mențiune clasându-se pe locul 4. Dar trebuie să ne mândrim și cu Farcaș Cristian care, la băieți, din 25 de concurenți a luat un onorabil loc 4. La campionat am mai fost reprezentați de Coșa Cosmin și Ciceu Albert, care s-au clasat și ei în primele zece locuri.

După ce ne-am bucurat de premiile obținute, le-am mulțumit tinerilor din Onești care au organizat acest campionat, pentru ospitalitate și pentru această zi foarte frumoasă petrecută împreună, noi membrii ATC din Bacău. Am plecat spre casă bucuroși și fericiți de realizările noastre, unde ne-a așteptat părintele Adrian, care nu a putut să stea cu noi până la sfârșit, pentru a ne felicita și a se bucura împreună cu noi.

Îi felicităm pe toți concurenți noștri și le mulțumim că ne-au reprezentat obținând medalii și mențiuni și sperăm că la următoarea competiție rezultatele să fie mult mai bune. Felicitări!!!

Cu această ocazie vreau să specific că parohia are și o echipă de fotbal pe care părintele Adrian a format-o pentru campionatul de fotbal interparohial, care se desfășoară în decanatul de Bacău. La sfârșitul turului ea s-a clasat pe locul 3. Le dorim și lor baftă în returul care va începe peste puțin timp.

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto.

Ciceu Albert

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com