Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Petrecere înainte de Postul Mare

În seara zilei de 13 februarie 2010, la oratoriul "Sf. Cruce" din Faraoani, s-a organizat o petrecere cu ocazia intrării în Postul Mare. Au participat aproximativ 30 de tineri plini de dorința de distracție.

În cadrul acestei seri minunate a avut loc și un concurs format din patru probe la care au participat doar perechi formate dintr-o fată și un băiat. Aceste probe au constat în: îndemânarea în curățarea unui cartof de către fete și flotări pentru băieți, karaoke în duet, dans. La acest concurs au participat următoarele șase perechi: Sandu & Bianca, Mișu & Ioana, Luci & Roxana, Cosmin & Simona, Adrian & Cecilia, Ciprian & Adriana. La aceste probe s-au acordat note de la 1 la 6 de către membrii juriului format din Mariana Ciuraru (vicepreședinte AC Faraoani) și Daniel Benchea (președinte Kolping Faraoani).

Primul loc a fost câștigat de perechea formată din Sandu și Bianca, primind o sticlă de șampanie. Seara a continuat cu dans și voie bună, tinerii plecând mulțumiți și foarte obosiți spre case.

Această seară frumoasă și plină de distracție a fost organizată de către membrii Familiei Kolping Faraoani în colaborare cu membrii Acțiunii Catolice "Sf. Iosif" Faraoani.

Mulțumim parohiei pentru spațiul pus la dispoziție. Mulțumim și tinerilor care au făcut ca seara să fie una de amploare.

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto.

Benchea Daniel

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com