Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

O zi împreună la pădure

Duminică, 24 octombrie 2010, membri și simpatizanți ai AC au fost invitați să uite de probleme și alte griji și să iasă împreună la pădure. Chiar dacă la dus am avut de cărat multe alimente ne-am descurcat foarte ușor deoarece fiecare a luat câte ceva, astfel totul a fost foarte ușor.

Felicia (Fely), o fostă membra a AC-ului a binevoit să participe și ea cu fonduri proprii la achiziționarea alimentelor. Ajunși acolo băieții s-au dus ca să adune lemne pentru foc, iar fetele au organizat totul pentru grătar și pentru buna dispoziție a tuturor.

Odată lemnele adunate și aranjate sub formă de con a ieșit un foc superb. Pe urmă toți doritorii ne-am împărțit în echipe și am jucat mai multe jocuri la care au existat învingători și învinși, dar toți au avut în comun un singur lucru... distracția.

În acest timp au existat pauze în care am mai fost serviți cu vin fiert făcut de Angela Duma președintele AC-ului la nivel parohial. După-amiaza a sosit și părintele vicar.

După ce am mâncat până la săturare și "am băut cu cisterna", am făcut o mică pauză, după care am încins un fotbal la care absolut nimeni nu s-a dat la o parte. Am avut un golgheter neașteptat, Felicia. După partida bună de fotbal am stat 10 minute și am pornit spre casa.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi minunata în care ne-am distrat și îl rugăm să îi binecuvânteze cu harul său pe binefăcătorii noștri.

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto.

Andrei Habavnic și Andreea Cochiorca

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com