Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Excursie la pădure cu mistranții

Într-o zi de duminică, pe 7 noiembrie 2010, ministranți din comuna Faraoani, 24 la număr împreună cu părintele vicar Cătălin Rotăraș am plecat entuziasmați să petrecem câteva ore împreună spre o pădure nu departe de satul Cleja.

Ajunși acolo puțin obosiți dar cu mare chef de joacă, după câteva minute de odihnă am format echipele pentru meciul de fotbal. Părintele ne supraveghea rugându-se breviarul.

După câtva timp de joacă foamea își făcea apariția în burțile noastre. Trei ministranți mai "gospodari" au avut grijă să facă focul pentru grătarul care îl așteptam cu toții; masa a fost foarte bună și copioasă, toți am fost foarte multumiți de grătarul preparat.

A fost o atmosferă plăcută în care ne-am simțit ca o familie noi ministranții împreună cu părintele vicar. Am mai stat la o partidă de fotbal și pe la ora 15.20 am plecat spre casă căci părintele trebuia să celebreze Liturghia de seară de la ora 17.00.

Fiecare a plecat pe calea mai scurtă către casă, toți fiind foarte bucuroși de această ieșire și sperăm să mai fie astfel de momente.

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto.

Vincențiu Cochior

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com