Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Tombola - bucuria de a câștiga împreună!

Crăciunul este o sărbătoare a vieții și a bucuriei, o bucurie care este trăită de diferiți oameni în diferite moduri. Tombola este un joc care exprimă o astfel de bucurie și care, de fapt, devine o ocazie de a întâlni copii, animatori și seminariști.

Miercuri, 29 decembrie 2010, la Oratoriul "Sf. Cruce", la ora 14.00, copiii din Faraoani au venit cu mare drag să participe la tombola 2010 - un joc care a devenit tradiție prin mulți ani în urmă, grație surorilor Maria Bambina care au organizat acest eveniment și pr. Vicar care a participat de asemenea, alături de copii.

Au fost puse în vânzare cartelele jucătoare, copiii și-au ocupat locurile la mese și... numerele au început să fie strigate din săculețul magic. Emoția resimțită la anunțul fiecărui număr se vedea pe fața fiecărui copil. Câtă satisfacție trăiau când se striga un număr mult așteptat și câtă dezamăgire se observa când nu reușeau "să închidă ferestrele" pe cartela de joc.

Premiile au fost pe măsură!!! Jucării de pluș, mari și mici, rechizite școlare, genți și ghiozdane și nu numai... o adevărată provocare pentru a câștiga. Bănuții care s-au adunat în urma vânzării cartelelor se vor investi în materiale necesare oratoriului.

Au fost trei runde de joc care i-au ținut pe copii aproape de scena special amenajată și cu "sufletul la gură". În pauzele luate după fiecare joc, copiii au fost invitați pe ringul de dans unde și-au amintit de bansurile mult îndrăgite și au servit un ceai cald.

Fie ca entuziasmul copiilor la acordarea premiilor să se transforme în bucuria de a primi din partea pruncușorului Isus dorința de a face bine, a învăța mai mult și a asculta pe cei care le doresc binele.

Bucuria Crăciunului să continue prin câștigul nostru a tot ce este mai bun și mai frumos pentru noi și cei care ne înconjoară!!!

Imagini puteți vedea în albumul foto.

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com