Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Săptămâna păcii

Cu prilejul acestei săptămâni a păcii, membrii și simpatizanții Acțiunii Catolice, în perioada 8-14 ianuarie 2012 și-au îndreptat privirea către Dumnezeu în fiecare seară după Liturghie și s-au rugat pentru ca în viața fiecăruia, în familii și în toată lumea să existe pace.

Mai mult, joi, 12 ianuarie 2012 s-a organizat o seară de neuitat pentru toți cu ocazia acestei săptămânii. Tinerii și adulții au participat împreună la un joc, "Căutarea comorii" care a avut drept scop ca cei din asociație să se cunoască mai bine, să devină un grup unit, în care să existe pacea și să se distreze.

Probele au fost distractive și participanții au dorit ca grupa lor să fie prima care găsește comoara, însă toți au fost câștigători împărțind aceasta între ei, comoara fiind multe felii de pizza.

Dar înainte de a găsi comoara fiecare grupă a fost supusă mai multor probe pentru a primi indiciul care să îi conducă la ea. Au trebuit să găsească mai multe obiecte afară pe întuneric, să compună o poezie care să conțină tema acestui an asociativ și anume "Plini de recunoștință cu o angajare reînnoită", pe o planșă să scrie lucrurile care aduc pacea și cele care nu aduc pacea, să mimeze mai multe lucruri și să spună calitățile tuturor membrilor echipei lor, având la dispoziție pentru fiecare probă 15 minute.

Buna dispoziție, bucuria și zâmbete greu de descris nu au lipsit de la această seară. O seară în care Acțiunea Catolică a fost ca într-o familie.

Mulțumim bunului Dumnezeu pentru această minunată seară și fie ca in sufletele tuturor și în fiecare familie să existe pace și să nu încetași niciodată să vă rugați pentru ea.

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto.

Simona Ciuraru

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com