Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

O zi frumoasă la pădure

Într-o zi de duminică, pe 30 aprilie 2010, copiii din comuna Faraoani, care au dorit, au mers împreună cu părintele vicar Cătălin Rotăraș să petreacă câteva momente frumoase la pădure.

Ajunși acolo puțin obosiți dar cu mare chef de joacă, după câteva minute s-au format echipe: unii jucau fotbal, alții volei, alții badminton. În toate aceste activități părintele ne-a supravegheat.

După câtva timp de joacă foamea își făcea apariția în burțile noastre. Așa că fiecare și-a scos pachețelul de acasă și a mâncat ce avea pregătit.

A fost o atmosferă plăcută în care ne-am simțit ca o familie, noi copiii împreună cu părintele vicar. Am mai stat la o partidă de fotbal și pe la ora 16.30 am plecat spre casă căci părintele trebuia să celebreze Liturghia de seară.

Fiecare a plecat pe calea mai scurtă către casă, toți fiind foarte bucuroși de această ieșire și sperăm să mai fie astfel de momente.

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com