Bun venit pe situl nostru! Domnul să te binecuvânteze!

Jubileu AC - 20 de ani

Pe data de 20 octombrie 2012, tinerii împreună cu adulții Acțiunii Catolice Faraoani au participat la sărbătoarea Acțiunii Catolice la împlinirea a celor 20 de ani de existență în dieceza de Iași.

Programul acestei zilei a fost început cu rugăciunea de deschidere a Jubileului, urmată de saluturile părintelui Isidor Dâscă, decan de Bacău, al Adrianei Ianuș, președinte al AC Iași, al părintelui Felix Roca, asistentul spiritual național al Acțiunii Catolice din România.

După acest salutări a urmat Sfânta Liturghie, concelebrată de către episcopul Aurel Percă, împreună cu un mare număr de preoți.

Programul sărbătorii a continuat după-amiaza cu ,JubilAC" ("Acțiunea Catolică în sărbătoare") desfășurat la Teatrul de vară din Bacău. În cadrul manifestărilor artistice participanții au putut asculta (și intona) Imnul Jubileului interpretat de copiii și animatorii din Bacău, au putut viziona o retrospectivă a principalelor activități desfășurate de către AC Iași în cei 20 de ani de existență și, de asemenea, au putut asista la un program de cântece și jocuri populare.

Manifestările prilejuite de împlinirea a 20 de ani de Acțiune Catolică în Dieceza de Iași s-au încheiat în jurul orei 16.00, după o zi caracterizată de recunoștința, bucurie și emoție.

Cu toți am fost bucuroși de această zi minunată petrecută împreună și sperăm ca și la anul să ne distrăm și mai mult într-un număr și mai mare de membri/simpatizanți a Acțiunii Catolice.

Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru această zi minunată în care a fost alături de noi și ne-a oferit numai clipe minunate!

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto

Andreea Cochiorca

Administrarea Sfântului Mir
Duminică, 1 septembrie 2013, în biserica din Faraoani, 168 de copii au primit sacramentul sfântului Mir în cadrul sfintei Liturghii de la ora 11.00. După un timp de lungi pregătiri, a venit ziua în care copiii au primit darurile Duhului Sfânt. Pentru început, episcopul Aurel Percă a fost primit cu aplauze... [ continuare ]
Liturghie cu requiem pentru răposații accidentului de pe Valea Uzului
PS Petru Gherghel a prezidat Liturghia de comemorare a 25 de ani de la tragicul accident de pe Valea Uzului în care și-au pierdut viața 27 de persoane (19 din Faraoani, 4 din Valea Mare și 4 din Orbeni). Liturghia a fost celebrată în cimitirul din Faraoani, duminică, 25 august... [ continuare ]
Primiția pr. Marius-Cătălin Alistar, OFMConv.
Parohia Faraoani a avut bucuria ca fratele Marius-Cătălin Alistar, originar din această comunitate, să fie hirotonit preot pentru Ordinul Fraților Minori Conventuali, la 29 iunie 2013, în catedrala "Sfânta Fecioara Maria, Regina" din Iași, de către PS Petru Gherghel... [ continuare ]

© 2006-2018 Parohia Romano-Catolică Faraoani - tel.: +40-234-254015; e-mail: faraoani@gmail.com